Estufa de biomassa

Alguns residus es poden reutilitzar! És el cas de l’estufa del menjador del nostre restaurant, que utilitza com a combustible closques d’avellana en comptes de llenya, escalfant una superfície de 250m2.

Read more

Plaques solars

L’edifici del sanitaris de la zona d’acampada, disposa d’unes plaques solars, les quals proporcionen l’energia suficient a tot l’edifici per l’aigua calenta de les dutxes.

Read more

Apostem per la proximitat

A l’Ecocamp pensem que si una empresa ven un producte a la zona, per que hauríem de comprar aquest mateix producte a una empresa que es situa a 100km del càmping? D’aquesta manera reduïm la contaminació que se’n deriva del transport, i a banda ajudem a créixer l’economia local de la zona.

A més a més, els productes que no són de temporada sovint venen de lluny, cultivats en hivernacles, collits abans d’hora o desats en càmeres frigorífiques…etc. Per això els productes de temporada i de proximitat sempre seran més frescos, i la fruita i verdura estarà madurada en el seu moment.

Per aquest mateix motiu, al restaurant només elaborem els plats amb productes de temporada i segons mercat, que son els que hi ha disponibles a la zona segons l’estacionalitat.

Read more

Tales for children about respect for the environment

Children are the future to create a better world, which is why making them aware about respect for nature and the environment is essential for them to follow a much more sustainable attitude for the future of the earth and society. Teaching them from an early age to enjoy nature while respecting flora and fauna, as well as making them aware of sustainable consumption, recycling, buying local and ecological products is everyone’s business, and above all, home and school education.

Read more