Oferta exclusiva pels aficionats del Rally de Catalunya! 

Amb motiu de la 53ena edició del Rally de Catalunya – Costa Daurada us informem que podreu gaudir d’un 10% de descompte en tots els allotjaments del 5 al 8 d’octubre (dates de la competició)

El Rally de Catalunya és un esdeveniment esportiu internacional del món del motor que ens acompanya any rere any per les nostres terres tarragonines. Aquesta vegada, i amb el motiu de la 53ena edició, des del Càmping Ecocamp Vinyols volem participar oferint a tots els fans d’aquest esport un descompte del 10% en tots els allotjaments. Des d’Ecocamp Vinyols volem que gaudiu d’una estada única i irrepetible amb tots els avantatges d’allotjar-vos a prop de l’esdeveniment i dels trams de la competició.

Vinyols i els Arcs és un poble que està situat a 17 km de Salou, població on es realitza la sortida de la carrera, l’entrega de premis i altres activitats relacionades amb el Rally de Catalunya. A més, el càmping Ecocamp Vinyols es troba a 9 km de tram de Riudecanyes – Duesaigües – l’Argentera i a 22 km del tram de Pratdip, uns dels millors de la prova!