bungalous de fusta

per a 5 persones

Bungalous equipats per passar uns dies amb comoditat. Tenen una superfície de 45m2 i estan fets de fusta procedent de boscos de cultiu sostenible.

Construïts amb fusta massissa i distribuïts en 2 habitacions, bany complet amb dutxa, i un menjador amb cuina equipada i sofà que es pot convertir en un llit addicional. Tots els bungalous compten amb un ampli porxo on gaudir dels àpats en família.

Ubicats formant 2 places i deixant una àmplia àrea central per que la canalla corri i jugui tranquilament, vagi en bicicleta; o els grans gaudir d’una barbacoa a l’aire lliure.

caravanes retro

per a 4 persones

A la zona d’acampada, caravanes dels anys 70 restaurades i integrades entre avellaners centenaris per que viviu una aventura amb total comfort. 

A l’interior hem millorat l’espai convertint-lo en un confortable dormitori per a 4 persones, o una acollidora sala d’estar i menjador. Tot el mobiliari està pensat per aprofitar al màxim l’espai i guardar les pertinences.

Sota l’ombra dels avellaners centenaris, i properes a l’edifici de sanitaris, les caravanes compten d’una taula i bancs de fusta, a més d’una cuina equipada, amb nevera i petit congelador. L’equip de cuina inclou: moble cuina càmping, fogó, vaixella i bateria per a 4 persones.

tendes de cotó

per a 4 persones

Descobriu les nostres tendes de cotó estil safari i equipades per que gaudiu de tota una aventura de càmping en família sense preocupacions.

Amb forma de carpa de circ, fan 250cm d’alçada i 400cm d’amplada, transpirables i impermeables, i muntades sobre una tarima de fusta. Ideals per compartir una experiència en família sense preocupar-te de la logística de l’acampada tradicional. Aquí ho trobaràs tot a mà. 

Davant de la tenda hi ha una zona d’ombra de 12m2 amb taula i bancs. Disposen de llum tant a l’interior com a l’exterior. Inclou l’equip de cuina amb un fogó de gas, el moble cuina amb vaixella per a 4 persones i nevera amb petit congelador.

parcel·les d'acampada

per a 6/8 persones

Pels campistes de tota la vida, àmplies parcel·les a l’ombra per a tendes, remolcs, caravanes i autocaravanes, integrades a la finca agroecològica.

Amb una vintena de parcel·les mitjanes per tendes, i una vintena de grans per caravanes, furgonetes, campers, remolcs o tendes familiars, tenen una superfície d’entre 50m2 i 80m2. Unes es troben entre avellaners centenaris, i  les altres a l’ombra de mèlies, moreres i catalpes. 

Les instal.lacions sanitàries tenen lavabos, dutxes amb aigua calenta, rentadora i rentadors, i espai nadó on trobareu canviadors amb banyera. També hi ha una àrea de serveis per caravanes tocant al magatzem.