LA NOSTRA CUINA

Aquest 2022 us volem presentar la nostra cuina. Des de l’ Ecocamp Vinyols hem preparat una oferta fresca i dinàmica, perfecta per a que pugueu trobar plats llestos per disfrutar d’un àpat a la fresca amb tota la família, gaudint de l’entorn meravellós que ens envolta.

Creiem en una forma de vida on l’alimentació sigui saludable i natural, i per això comptem amb productes de proximitat i Km0, sempre de la mà dels nostres pagesos i productors locals.

Disposem d’auto servei, on recollir la vostra comanda a la barra i poder triar on voleu disfrutar del vostre àpat per les diferents zones del càmping, com la cafeteria, les taules exteriors o la zona de pícnic.

OFERTA

Per dinar trobareu plats i amanides fresques i estacionals amb diferents opcions segons el dia, novetats que oferim cada setmana per a que pugueu trobar una oferta dinàmica i per a tots els públics. Creiem en una producció sostenible i de respecte animal y sempre tenim opcions vegetarianes i veganes.

Per la nit, les reines indiscutibles són les nostres pizzes artesanes fetes al forn de pedra, que podeu escollir com més us agradin, ja que vosaltres creeu la vostra combinació perfecta! 

També oferim diferents opcions per grups grans allotjats al càmping, per compartir i disfrutar junts!

Per contactar amb l’equip del restaurant, podeu escriure directament a cuina@ecocampvinyols.cat

Bona taula i bon profit!